Kotor- Promocija časopisa „Komuna“

Časopis Komuna
Časopis Komuna

Promocija časopisa za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore „Komuna” biće održana u petak 12. decembra s početkom u 20 sati u vinariji „Old winery” u Starom gradu u Kotoru.

Na promociji „Komune“ govoriće: mr Željko Rutović, direktor Direktorata za medije pri Ministarsvu kulture, Amer Ramusović, glavni i odgovorni urednik časopisa „Komuna”, Minja Bojanić, izvršni urednik „Komune”, Voislav Bulatović, tehnički urednik, Marija Čolpa i Miroslav Marušić, kolumnisti časopisa i Vjera Banićević, direktorka Radio Kotora.

Organizatori su Lokalni javni emiter Radio Kotor i portal „Boka News” u saradnji sa „Old winery” i „Old town hostel” iz Kotora.

Komuna se tematski bavi svim aspektima našeg kulturnog nasljeđa, podstičući i afirmišući prvenstveno neprocjenjive vrijednosti, valorizaciju, te incira obnovu i zaštitu kulturnog materijalnog i nematerijalnog blaga na teritoriji svih crnogorskih opština.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.