Kotor – Predsjednici posjetili Gimnaziju i Srednju pomorsku školu

Posjeta školi

 

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić i predsjednica Skupštine Opštine Dragica Perović danas su, sa saradnicima, posjetili Gimnaziju i Srednju pomorsku školu, na poziv direktora tih obrazovnih institucija prof. Boža Perovićai prof. Veljka Botice.

Predstavnici lokalne uprave prilikom posjete obišli su učionice i kabinete za izvođenje strućne nastave, te razgovarali sa učenicima, profesorima i direktorima. U razgovorima je naglašeno da ove dvije srednjoškolske obrazovne institucije sa dugom tradicijom i brojnim uspjesima u radu mogu ubuduće očekivati punu podršku lokalne uprave u realizaciji projekata važnih za unapređenje nastave i položaj učenika.

Posjeta školi

Predsjednik Opštine Vladimir Jokić i predsjednica Skupštine Dragica Perović posebno su se obratili maturantima obje škole, sa željom za puno uspjeha u daljem nastavku školovanja i budućoj karijeri.

Posjeta školi

„Poručujem da, ako odete, da se vratite bolji, jer samo tako, kada se vratite bolji – i ovaj grad će biti bolji“ – naglasio je predsjednik Jokić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.