15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

U Kotor poslata Posebna jedinica policije

Kotor
Kotor

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović uputio je u Kotor Posebnu jednicu policije, koja će do daljnjeg biti u tom gradu.

 I dio operativnog sastava Sektora kriminalističke policije premješten je iz Podgorice u Kotor, a ukoliko zatreba na ulicama toga grada uskoro bi se mogli naći i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, saznaju Vikend novine.

Iz policije apeluju na građane Kotora da ih ne uznemiruje pojačano prisustvo policijskih snaga, jer će one biti prisutne zbog njihove sigurnosti.

“Predmet pojačanih policijskih kontrola biće osobe iz kriminalnog miljea, njihovi automobili, kuće, stanovi i drugi objekti, koje koriste”, poručuju iz vrha policije.

Prethodno, zbog ove alarmantne bezbjednosne situacije, izazvane čestim mafijaškim obračunima, juče se sa Stojanovićem sastao i novi ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović.

Prema nezvaničnim informacijama, Stojanović je obavijestio Danilovića da policija već preduzima sve potrebne aktivinosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, kako bi se prethodni događaji rasvijetlili.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije