11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor organizuje drugačiji doček Nove godine

TO Kotor press
TO Kotor press

„Kotor je prva opština koja je još davne 1997. godine organizovala doček Nove godine na otvorenom. Za razliku od drugih gradova imamo obavezu da ponudimo nešto drugačiji doček…“ – kazao je danas na press konferenciji, na kojoj je predstavljen program Dočeka nove 2016. godine u Kotoru, direktor Turističke organizacije Mirza Krcić.

Program dočeka uz muziku rock’n’roll koncert, počet će u 20 sati, 31.decembra, na Trgu od oružja, nastupom The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori, dok će druge noći, 1.januara 2016., svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.

Urađen je i promotivni video spot „Đede mraz dolazi barkom u Kotor”, koji je režirao Dušan Vuleković. Biće obezbijeđen besplatan prevoz za sve zainteresovane iz Bara, Podgorice, Nikšića i Herceg-Novog, kazao je koordinator programa Ivan Krivokapić.

TO Kotor press
TO Kotor press

Sam doček Nove godine koštati će 40.000 eura po dvadeset hiljada obezbjeđuju organizatori opština Kotor i TO Kotor. Dakle, ukupna finansijska konstrukcija manifestacije „Od Božića do Božića” sa dočekom Nove godine koštaće 60.000 eur-a, kazala je Tijana Čađenović predstavnica opštine Kotor.

TO Kotor press
TO Kotor press

Posebna pažnja biće posvećena sigurnosnom aspektu, usklađenom sa procjenom nadležnih policijskih službi, istakao je Srđan Dragomanović menadžer opštine Kotor.

Najčitanije