21.1 C
Kotor

Slušaj online radio

„KoTo(R) o Kotoru”

Kotor o Kotoru
Kotor o Kotoru

Dokumentarna pozorišna predstava „KoTo(R) o Kotoru”, u režiji Petra Pejakovića i produkciji NVO “Expeditio”, biće izvedena po drugi put u ponedjeljak 18. jula s početkom u 21 sat u dvorani Kulturnog centra „Nikola Đurković” u Kotoru.

Kroz scene Ultima je ura, Turizam katastrofe, Cile, Strategija razvoja grada, Pomorac, Buka, Svijeće, Predstavljanje-ogovaranje i Grad je naš predstava govori o temama koje su definisane na preko 50 radionica za 8 mjeseci postojanja teatra zajednice „Pozorište o Kotoru”.

Teatar zajednice „Pozorište o Kotoru” čine: Marjan Šantić, Radmila Beća Radulović, Slavica Lompar, Jelena Vukasović, Maja Mrđenović, Ilko Marović, Dragana Kunarac, Jelena Franović, Tatjana Rajić, Aleksandra Kapetanović, Maruška Drašković, Zorana Milošević, Mitar Mića Jovanović, Antonio Grgurević, Mirjana Popović, Aleksandra Dejanović, Žarko Nikolić i Mirjana Petrović.

Ulaznice po cijeni 2 eura će se prodavati na dan predstave (dva sata prije izvođenja) na biletarnici Kulturnog centra. Novac od ulaznica će biti potrošen na pokrivanje troškova iznajmljivanja sale i ozvučenja. “Ukoliko jako želite da vidite predstavu, a niste u mogućnosti da izdvojite novac za ulaznicu, javite nam se na office@expeditio.org pa ćemo vam obazbijediti besplatan ulaz. Rezervacije karata sms-om na broj telefona 069950883. Hvala na razumijevanju” – kaže se u najavi NVO „Expeditio”.

Najčitanije