17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Novogodišnja fešta na pjaceti uz „Trio Gušti“

Nekoliko stotina Kotorana i njihovh gostiju sinoć su uživali u dvostanom nastupu splitske grupe „Trio Gušti“, na Pjaci od Muzeja, pred drevnom palatom „Grgurina“.

Nizali su se brojni hitovi koji su digli raspoloženje, pjevalo se i plesalo, a zagrijanu atmosferu u svom stilu „Trio Gušti“ dodatno su podigli Bokeljskom noći i taktovima zasijat će palaci…

Uz kuvano vino, pivo i gavice koje je donirao Montefish iz Tivta, nakon više burovitih dana i iznimno niskih temperatura za Boku, sinoćna fešta je bila prava prilika za provod u novogodišnjoj noći, sa prijateljima, na otvorenom, koju su Kotorani i njihovi gosti sa guštom proslavili.

Fešta, prava primorska, bokeljska, sa mnogo šuga, pokazala je da manifestacije „Od Božića do Božića“ ima budućnost, da nudi jedan savim drugi smisao zabave i provoda, od pjacete do pjacete, jednu drugačiju, intimniju dimenziju, za razliku od mansovnih provoda i dočeka Novih godina.

Organizatori, TO Kotor i NVO „Karampana“ najavljuju za danas 3. januar, subota, u 11 sati novogodišnju tombolu – Trg od Oružja, a u 21 sat koncert grupe „Gustafi” i grupe „Toć” na Trgu Sv. Tripuna.

Dođite da se zabavimo poručuju organizatori…

Više na našim fotografijama…

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije