20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Ljetnje karnevalske fešte

 

Internacionalni ljetnji kotorski karneval, koji se ove godine organizuje četrnaesti put, sinoć je svečano otvoren na Trgu od oružja.

Na Ljetnjoj pozornici održan je 17. samostalni koncert mažoretki “Fešta”, na Trgu od oružja priređeno je “Veče klapa”, a potom je odigrana predstava „Na kotorskom dvoru” Teatra 303.

Večeras, četvrtak 6.avgusta, će od 21 sat na Pjaci od muzeja biti održan “Dječji maškarani program”, a pola sata ranije na platou ispred shoping centra “Kamelija” je “Kamelijina papalada alla maka”. “Ribarska fešta” na Muljanskoj rivi počinje u 21 i 30, u organizaciji Mjesne zajednice Muo, a u 22 i 30 na Trgu od oružja je “Karnevalski koncert”.

Sutra (petak 7.avgust) u 19 sati na ljetnjem bazenu su “Karnevalske igre bez granica na vodi” i predstavljanje inostranih karnevalskih grupa. Iste večeri na Trgu od oružja u 22 sata biće održan koncert “30 godina Muzičke radionice”.

Manifestacija će biti završena u subotu 8.avgusta velikom karnevalskom povorkom glavnom gradskom saobraćajnicom od 21 sat. Nakon toga planirana je karnevalska noć u Starom gradu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije