14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Kancelarija na otvorenom

Kancelarija na otvorenom
Kancelarija na otvorenom

Opština Kotor, u okviru sprovođenja projekta „AlterEnergy – energetska održivost za male zajednice na Jadranu“ koji se finansira kroz IPA Adriatik program iz fonda Evropske Unije, organizovaće jednodnevni događaj pod nazivom „Kancelarija na otvorenom – SAVJETI ZA UŠTEDU ENERGIJE“.

Ideja je da se građanima i građankama omogući besplatno informisanje i savjetovanje o mogućnostima uštede energije u njihovim domovima.

Građani će moći da preuzmu i promotivni materijal realizovan u okviru projekta Alterenergy (Energy sustainability for Adriatic small communities). Ovaj događaj je ujedno i dio velike evropske kampanje Evropska nedjelja održive energije 2015 (EU Sustainable Energy Week 2015).

Ukoliko želite da saznate kako da poboljšate energetsku efikasnost novog ili postojećeg stana ili kuće, ili kako da smanjite račune za struju promjenom navika u svakodnevnom životu, posjetite Kancelariju na otvorenom u Gradskom parku Kotor od 10-14 sati u subotu 20. juna 2015.

Saradnik u organizaciji događaja „Kancelarija na otvorenom – SAVJETI ZA UŠTEDU ENERGIJE“ je NVO Expeditio – Centar za održivi prostorni razvoj iz Kotora

Najčitanije