11.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Košarkaški karavan – lopte za buduće asove u Herceg Novom

Liga mladih, košarkaškog Saveza Crne Gore
Liga mladih, košarkaškog Saveza Crne Gore

IDEA Liga mladih, košarkaškog Saveza Crne Gore, u petak 21. oktobra sa početkom u 12,30 u sportskom centru Igalo, organizuje karavan “Lopte za buduće asove“. Ovu akciju organizuju lanac prodavnica IDEA i Košarkaški savez Crne Gore (KSCG), kako bi podržali sportske talente i podstakli mlade da vode zdrave stilove života.

Mlade košarkašice i košarkaši će se takmičili  u mini štafeti, slobodnim bacanjima i šutiranju trojki. Najbolji dobijaju nagrade, košarkaške lopte, poklon vaučere i pakete K plus proizvoda, koje će obezbjediti organizatori.

– IDEA je ponosni sponzor KSCG i u okviru našeg trogodišnjeg partnerstva želimo da pomognemo razvoj košarke i mladih talenata. Karavan „Lopte za buduće asove“ se pokazao kao sjajna IDEjA, jer smo do sada okupili 30 lokalnih klubova iz 15 gradova i uvjerili se u potencijal blizu 1 200 mladih talenata – saopšteno je iz IDEE povodom nastavka karavana.

Karavan „Lopte za buduće asove“ krenuo je početkom oktobra i do sada je posjetio Pljevlja, Budvu i Bijeli Polje. Nakon Herceg Novog , putovanje se nastavlja u Podgorici, Nikšiću i Baru.

Karavan traje do 11. novembra do kada organizatori planiraju da podijele 300 lopti lokalnim timovima iz IDEA Lige mladih. Svi košarkaški klubovi iz Herceg Novog su pozvani da učestvuju u ovom karavanu druženja i igre.

Najčitanije