13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Koprivica: Ovogodišnji Praznik mimoze, pokazao pravi kulturološki i civilizacijski identitet Herceg Novog…

Na završetku 48. Praznik mimoze danas je organizovan koktel na kojem se direktor Herceg festa, Stevan Korivica zahvalio svim institucijama i pojedincima, koji su učinili da ovogodišnji Praznik mimoze, pokaže pravi kulturološki i civilizacijski identitet Herceg Novog, njegovo pravo, svijetlo lice, čulo se u Herceg Novom.

„Praznik sa 22 dana programa pripreman je šest mjeseci, imao je preko 800 regionalnih informativnih priča. Postignuti su i zapaženi rezultati na području šireg regiona. Praznik mimoze je pokazao mogućnost i snagu Herceg Novog, da kroz takvu vrstu manifestacije pokažeo ono što zna i umije“  – kazao je direktor Herceg festa Koprivica.

Stevan Koprivica

Posebno je istakao važnu ulogu medija i gradskih službi  u realizaciji ovogodišnjeg Praznika mimoze, te naveo da ovakva manifestacija ne može ni postojati ukoliko nema medijsku prepozantljivost.

„Po ocjenama nekih regionalnih medijskih kuća, Mimoza festival postao je jedan od najznačajniji regionalni festival u ovom (zimskom)  periodu. Ono što je najvažnije meni lično i instituciji Herceg fest jeste što smo pokazali i dokazali da Herceg Novi  može biti prepoznatljiv po vrijednom, dobrom, plemenitom, uzvišenom, a ne po incidentima.

Dodjela zahvalnica

Praznik mimoze je, neosporno,  svijetla tačka u onome što se dešavalo. Želim da se zahvalim i onima koji su imali kritičke riječi, argumentovane kritičke riječi i one što zovemo grinjo društvenih mreža, što je u mentalitetu i na šta se neću osvrćati. Zahvalan sam na sve konstruktivne kritike i predloge. Sigurno je da će dobar dio toga biti uvršten u sljedeći Praznik mimoze“ – kazao je  Koprivica.

Stevan Koprivica

Na prigodnom koktelu dodjeljene su zahvalnice prijateljima Praznika mimoze, brojnim predstavnicima medija, učesnicima karavana mimoze, gradskim preduzećima i službama, školama…

Dodjela zahvalnica

Premijerno je prikazan i spot u video produkciji Herceg festa,kojim su obuhvaćeni svi atraktivni detalji festivala, koji možete pogledati na našem portalu.

Najčitanije