16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Konferencija o sadržajima na plaži

Plaža
Plaža

Konferencija o sadržajima na plaži, MIBES – Montenegro International Beach Entertainment Show, održati će se od 12. do 15. marta u Budvi na kojoj će biti prikazani primjeri sadržaja, marketinga i prodaje, te kako funkcioniraju najbolji svjetski primjeri.

MIBES je platforma koja povezuje sve one koji se na bilo koji način bave valorizacijom plaža u smislu ponude sadržaja, zabave pa će tako ovdje izlagati dobavljači audio i video opreme, hrane i pića, dizajna i dekoracija, oprema za plažu, agencije za organizaciju evenata, management kompanije, hotelijeri, turističke zajednice i kongresni uredi.

O plažama, zabavi i ljetnoj ponudi računa treba voditi prije ljeta, pa je tako ove godine u Budvi, po prvi puta prilika je susresti najveće europske autoritete koji se time bave, učiti, sklopiti poslove i nova prijateljstva…

U tri aktivna dana moći će se poslušati predavanja vodećih svjetskih stručnjaka, što je možda i jedinstvena prilika za širok raspon tema koje se mogu čuti unutar jednog događaja. Gostuju David Sparrow, voditelj prodaje lanca Kempinski; Massimo Bertolo, direktor prodaje iz Dedona; Nikola Jelačić iz Googlea; Marco Torres, direktor globalne prodaje EMEA (Trump Hotel Collection); Jean-Albert Vergnaud suosnivač Monaco International Clubbing Showa; Joseph Frantangelo iz Trip Advisora; Claude Maniscalco, direktor Turističke zajednice Saint Tropeza; Dmitar Andonov, voditelj operacija za Balkan Coca-Cola Hellenic; Jadranko Smokrović, voditelj prodaje Moet Henessy; te Jose Franco i Rafa de Siria koji će predstaviti kako radi jedan od najpoznatijih i najunosnijih svjetskih klubova, Pacha.

Kraljičina Plaža
Kraljičina Plaža

Prije same manifestacije online će se moći unaprijed dogovoriti poslovni sastanci s izlagačima, a prilika je ovo za upoznavanje nekih novih poslovnih partnera, nova znanja kojima ćete unaprijediti poslovanje, no prije svega je to razumijevanje potencijalnih marketinških mogućnosti i prilika u poslovanju s plažama. Event se održava u hotelu Splendid.

Najčitanije