“Komuna” – Godišnja nagrada za očuvanje, promociju i valorizaciju kulturne baštine CG

Časopis Komuna
Časopis Komuna

Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine “Komuna” objavio je konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za očuvanje, promociju i valorizaciju kulturne baštine Crne Gore.

Iz „Komune“ je saopšteno da predlagači mogu biti Institucije iz oblasti kulture (nacionalne i opštinske), Akademske institucije (čiji je program i sadržaj rada oblast kulture), Nevladine organizacije iz oblasti kulture, Grupa građana.

Prijedlog za konkurs mora da sadrži podatke o instituciji, nevladinoj organizaciji, pojedincu (kratak opis djelatnosti – realizovanih projekata iz oblasti koja je predmet konkursa/biografija, e-mail adresa, broj telefona) i obrazloženje prijedloga projekta/aktivnosti (opis, sadržaj, cilj, motiv, javna percepcija, rezultat, konkretan značaj za očuvanje i valorizaciju kulturne baštine Crne Gore)

“Razmatranje i vrednovanje dostavljenih prijedloga obaviće stručni žiri za dodjelu Godišnje nagrade za očuvanje, promociju i valorizaciju kulturne baštine Crne Gore. Rezultati konkursa sa propratnim obrazloženjem biće objavljeni na internet stranici časopisa “Komuna”-www.komuna.me i u medijima”, saopšteno je iz tog lista .

Nagradu “Komuna” čine novčana nagrada, plaketa i prigodan umjetnički poklon.

Časopis Komuna
Časopis Komuna

Konkursni prijedlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u četiri primjerka u elektronskoj formi na e-mail adresu: komun@gmail.com ili poštom na adresu: Pera Ćetkovića 139/42, 81000 Podgorica sa naznakom Konkurs za nagradu “Komuna” najkasnije do 30.aprila 2015.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.