13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kod turista polako opada interes za tržište Mediterana

Budva
Photo: Boka News

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Svjetska turistička organizacija (UNWTO) organizovaće II Konferenciju o upravljanju destinacijom na Mediteranu – “Kvalitet: ključni pokretač uspjeha u mediteranskim destinacijama”, koja će se održati u hotelu Splendid u Bečićima, u periodu od 22. do 24. juna 2015. godine.

Jedan od glavnih ciljeva UNWTO Konferencije je popularizacija našeg regiona, imajući u vidu ekonomske i političke izazove na regionalnom i globalnom nivou. Takođe će jedna od ključnih tema na Konferenciji biti i činjenica da kod turista polako opada interes za tržište Mediterana.

Na Konferenciji će, osim predstavnika državnih i opštinskih institucija Crne Gore, učestvovati i Generalni sekretar Svjetske turističke organizacije (UNWTO) sa saradnicima, predstavnici Evropske komisije za zaštitu životne sredine, pomorstvo i ribarstvo, ministarstva turizma Hrvatske, Maroka, Tunisa, Malte, predstavnici hotela, turoperatora, kruzing kompanija, turističkih organizacija, predsjednik Evropskog SPA udruženja i drugi.

Najčitanije