8 C
Kotor

Slušaj online radio

Klub članova posade u Porto Montenegru

Photo: Porto montenegro
Photo: Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro oformila je Klub članova posade, kako bi posada sa jahti u marini imala što sadržajniji boravak u tivatskom nautičkom naselju, ali i doživljela Crnu Goru kao atraktivnu destinaciju za sva godišnja doba.

Pored kvalitetnih sadržaja kao što su Jahting klub, Sportski klub, ugostiteljski i prodajni objekti, Klub članova posade jahti nudi i dinamičan kalendar aktivnosti van Porto Montenegra – sadržaje plažnog kluba Verige tokom ljeta, planinske i sportove na vodi među kojima su kajt surfing, vejkbording, planinarenje, biciklizam ili splavaranje. Posada je takođe pozvana da istraži crnogorsko naslijeđe i divlju ljepotu raznolikosti kroz organizovane avanturističke ture i ekskurzije prema Cetinju, Skadarskom jezeru, Ulcinju ili Plavu. Tokom zimske sezone, marina Porto Montenegro posadi brodova nudi i skijašku brvnaru u Kolašinu na besplatno korišćenje.

Želimo da posada jahti koje su vezane u Porto Montenegru, doživi najbolje iskustvo u našoj marini i Crnoj Gori uopšte. Kao dobitnici priznanja “Najbolja marine za superjahte u 2015. godini”, želimo da sačuvamo imidž marine sa izuzetnom uslugom i servisom za svakog klijenta pojedinačno. Do sada smo imali odlične komentare i zaista pozitivnu povratnu informaciju od posade sa jahti, istakao je direktor marine Porto Montenegro Toni Braun.

Toni Braun
Toni Braun

Od samog dolaska u Tivat, Crnu Goru doživljavam kao avanturu – istražujući drevni Stari grad Budvu, zaleđe i San Đovani iznad Kotora do noćnog života u Podgorici. U Tivtu se uvjek nešto događa – volim da odem do Wake Park-a tokom ljetnjih dana i uživam u skijanju na vodi, ili sa svojim prijateljima i mještanima uživam na nekoj od obližnjih plaža, s jeseni često organizujemo roštilj i boravak u prirodi.

Dobro je imati odličan tim ljudi iz agencije Discover Montenegro i Klub članova posade u Porto Montenegru koji organizuju aktivnosti za nas, komentariše Džonatan Vilson, glavni inženjer na brodu Renewal 2, kojem je Porto Montenegro već nekoliko godina matična luka.

PM launches Crew Club
PM launches Crew Club

Najčitanije