10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

KK „AS“ pobjednik turnira održanog povodom Međunarodnog dana mladih

Mladi košarkaši As-a pobjednici su tradicionalnog turnira za kadete „Herceg Novi 2017” koji je juče održan u H. Novom. Povod je bio obilježavanje Međunarodnog dana mladih, a turnir su organizovali predstavnici Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) i KK As.

Naučiti djecu zdravim stilovima života, ispuniti njihovo slobodno vrijeme sportskim aktivnostima kako bi naši najmlađi rasli i razvijali se zdravo, najbitnija aktivnost CDPR-a, ističu iz ovog društva.

-U prilog tome i košarkaški turnir na kojem su uz domaćina KK As, učestvovali KK Panter iz Nikšića, OKK Trebinje, kao i igrači rođeni 2002. godine i mlađi raspoređeni u još jednu ekipu iz Herceg Novog. Na otvorenom terenu OŠ „Milan Vuković” na Savini, u glavnoj utakmici turnira u borbi za pehar, snage su odmjerile ekipe AS i Panter. Susret je, nakon velike borbe i neizvjesnosti, završen trijumfom domaćina 64 : 57, informišu organizatori.

CDPR je pobjednika turnira nagradio peharom, dok su najbolji igrač Sava Milatović iz KK Panter i najbolji strijelac Aleksandar Pudar iz KK AS, dobili na poklon komplet knjiga za školsku lektiru. Ostali učesnici su takođe dobili prigodnu knjigu kao poklon za uspomenu na učešće na košarkaškom turniru „Herceg Novi 2017”.

Najčitanije