Kampanja „Mjesec zaštite od požara“

Vatrogasci Tivat

U sklopu kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, u srijedu 31. maja u Tivtu ispred opštine, na Trgu od magnolije od 11 sati dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara.

Tokom kampanje građanima će biti ukazano, između ostalog, na važnost preventivnog djelovanja na smanjenju rizika od svih vrsta požara, kao i na značaj zaštite šuma od požara, a kroz promotivni materijal građani će imati priliku da se upoznaju sa bezbjednosnim uputstvima kako se treba ponašati u slučaju prije, za vrijeme i nakon požara.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a započeo je 4. maja sa kampanjom „Mjesec zaštite od požara“, koja se realizuje u okviru „SVAROG 2017“ projekta, i u narednom periodu biće organizovana u svim opštinama u Crnoj Gori.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.