12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kadetima “Jadrana Carina” Kup Crne Gore

2002 PCG - HN 2016
2002 PCG – HN 2016

Kup Crne Gore u vaterpolu za kadete uzrast 2002. godište i mlađi održan je  proteklih dana u Budvi. Ekipa Jadran Carine iz Herceg-Novog je na turniru bio dominantan sa tri pobjede u tri utakmice i osvojenih maksimalnih devet bodova.

U prvom kolu turnira savladana je ekipa domaćina iz Budve ubjedljivim rezultatom 11:2, u drugom kolu u derbiju turnira savladana je ekipa Primorca iz Kotora, a u poslijednjem ekipa Cattara takođe iz Kotora sa 5:1. U konačnom poretku turnira Jadran Carine je osvojio prvo mjesto sa 9 bodova i gol razlikom od plus 15 golova, druga je bila Budva, treći Primorac, a poslijednje mjesto je zauzeo Cattaro.

Ovo je prvi u nizu KUP turnira koji će se tokom ljetnjih mjeseci odigrati, a drugi je već na programu od danas u Herceg Novom i to za geniraciju starijih vaterpolista rođenih 2000 godine.

Ekipa Jadrana Carine je nastupala u sastavu: Radović Ilija, Stevanović Bruno, Vujović Jovan, Ogurlić Maksim, Subotić Stefan, Dabović Obrad, Stevović David, Radović Vasilije, Šparović Igor, Aleksić Filip, Konjević Ivan, Petković Vasilije, Novosel Balša, Mićunović Andrija. Trener ekipe je Jovo Vukasović

Najčitanije