JP Morsko dobro sanira plažu ispred hotela Kamelija

Radovi na plazi hotela Kamelija

JP „Morsko dobro“ iz Budve investitor je radova vrijednih 25 hiljada eura, na sanaciji betonske plaže ispred hotela „Kamelija“ u Donjoj Lastvi u Tivtu.

Radove izvodi podgorička kompanija „Ding“ d.o.o., a prema planu, treba da budu završeni do polovine narednog mjeseca.

Kako na je kazano u „Morsom dobru“, posao podrazumijeva postavljanje novog završnog sloja na betonskoj ponti ispred hotela jer je postojeći, star preko 40 godina, prilično oštećen.

Novim slojem betona debljine od 10 do 15 centimetara uz prethodno postavljanje armaturne mreže, presvući će se ukupno 1.550 kvadratnih metara povšine ovog kupališta.

IzvorS.L
Podijeli

2 Komentari

  1. ajde da kad će se to malo spjaže cimentati da furešti ne lome noge i ne bucaju kupaće gaće i kostime….ma kada će se početi rabotati i kopati konali za kondute…još je sve sinđilano na SELJANOV POTOK-đurica amsterdam.

  2. Ma baš lijepo da se cimenta to malo spjaže da furešti i domaći ne bucaju kupaće gaće i kostime na ti cimenat…e..ma kad će se početi kopati konali za kondute..aaaa…eto sve je sinđilano na SELJANOV POTOK-živjeli đurica amsterdam.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.