JP Morsko dobro: Apel zakupcima kupališta, čistite plaže i zimi

Morski otpad
Morski otpad

Tokom jučerašnjeg obilaska terena kontorlori morskog dobra konstatovali su veliku količinu komunalnog otpada koje je more, usljed jakog nevremena proteklih dana, nanijelo na crnogorsku obalu.

Iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore ovim putem apelujju na sve zakupce da kupališta čiste i održavaju u skladusa Ugovorom o korišćenju morskog dobra.

Podsjećamo da su zakupci shodno članu 9. Ugovora dužni da održavaju komunalni red na kupalištima tokom cijele godine, naročito u period u zimskih mjeseci, saopštno je iz JP Morsko dobro.

3 Komentari

  1. A šta bi jkp Morsko dobro trebalo da radi osim da ubira novac za nešto ušta nisu ništa uložili, t.j. što im je priroda isporučila???

  2. Upravo tako. Žalosno do početka juna su plaže pune plastičnih flaša, kesa čak i mnogi mještanu odlažu otpad. Takođe se mogu naći oštećene ležaljke i stolice u vodi. Sramota. Trebaju česte kontrole pa ko nepoštuje kazna ili oduzeti pravo na zakup u sezoni. Pričam o Baošići tu živim i često šetam. Nemože zarada bez rada!!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.