Jokić: Ako sam prekršio zakon odgovaraću

Vladimir Jokić predsjednik Opštine Kotor

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić ponovio je da nije državljanin nijedne države osim Crne Gore, čije državljanstvo ima od rođenja.

U postupku su kaže to potvrdile sve komisije, kazao je Jokić gostujući na Televiziji Vijesti.

“Sve što Tužilštvo utvrdi, da sam u bilo kojem slučaju prekršio zakon ja sam spreman da snosim posljedice. Nadam se da će državni organi donijeti odluku u skladu sa zakonom. Ja nemam potrebu ni da se krijem, ni da idem bilo gdje, tu sam spreman da snosim odgovornost za sve što se utvrdi. Ukoliko se utvrdi da sam prekršio bilo koji zakon, ja sam spreman da snosim odgovornost onako kako je za to propisana kazna”, kazao je Jokić.

Nije, međutim, konkretno odgovorio na pitanje je li u momentu izbora za predsjednika opštine imao državljanstvo Srbije.

“Neću dozvoliti ni na koji način da dajem pogonsko gorivo, onima koji žele da na taj način skrenu pažnju sa onoga što su bitne stvari”- kaže Jokić.

Jokić je kazao da je dugo pod napadima sa različitih strana, a poziv na linč je, kako je rekao, došao sa zvaničnog sajta DPS-a.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.