9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Jedrenjem produžavaju sezonu

Jedrilice PMYC
Jedrilice PMYC – foto Porto Montenegro

U cilju produženje trajanja turističke sezone i iskorištavanja odličnih prirodnih uslova koje zaliv Boke Kotorske nudi jedriličarima tokom najvećeg dijela godine, nautički centar Porto Montenegro iz Tivta i ovdašnji luksuzni hotel „Regent“, kreirali su posebnu zajedničku ponudu namijenjenju stranim jedriličarima i zaljubljenicima u taj sport i vid rekreacije.

Naime, Porto Montenegro Yacht Club (PMYC) i „Regent“ napravili su dva paketa namijenjena početnicima, ali i iskusnim jedriličarima koji uključuju boravak u elitnom hotelu ranga 5 zvjezdica u Tivtu, korištenje 8-metarskih regatnih jedrilica tipa BLU 26 iz flote PMYC i uživanje u plovidbi pod jedrima po jednom od najljepših zaliva svijeta. Paket za početnike uključuje i četvorosatnu obuku polaznika od strane iskusnih instruktora jedrenja PMYC-a, i tri dana plovidbe Bokom, dok drugi paket predviđa boravak u Tivtu i jedrenje u trajanju od šest dana.

Jedrilice PMYC
Jedrilice PMYC – foto Porto Montenegro

„Paketi koji podrazmijevaju i posebne cijene naših usluga, su naišli na veliko interesovanje i odličnu reakciju na tržištu i već je o njima pisalo nekoliko prestižnih inostranih časopisa u Evropi i zemljama Persijskog zaliva.

Posebno nas raduje što je ovu posebnu ponudu svojim čitaocima predstavio čak i „In Flight“ magazin ruske nacionalne aviokompanije „Aeroflot“. – kazala je PR menadžerka hotela „Regent Porto Montenegro“ Elena Ljiljanić.

Stranci na posebne turisticko-jedrilicarske aranzmane u Tvat
Stranci na posebne turisticko-jedrilicarske aranzmane u Tvat

Istakla je da sve bolja avio-dostupnost Crne Gore za koju je redovan saobraćaj otvorilo više lou-kost kompanija iz Evrope i regiona Bliskog Istoka, kombinovana sa jedinstvenim i izuzetno pogodnim ambijentom Boke za jedriličare, daju sjajan recept za dalji razvoj ove vrste turizma posebnog interesa, a što je već sa oduševljenjem prihvatilo dosta stranih zaljubljenika u nautiku i jedrenje.

Izvor:S. L.

Najčitanije