17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Jadranske igre – Tivat domaći polufinala CG

Galioti
Galioti

Nakon uspješnog nastupa ekipe Galioti iz Tivta na prošlogodišnjem velikom Međunarodnom finalu u Biogradu na Moru, sportsko-zabavna manifestacija poznatija pod nazivom Jadranske igre, koje se održavaju šestu sezonu za redom, ove godine dolazi u grad još uvijek aktuelnih prvaka Crne Gore, Tivat. Osim po odličnom društvu, Galioti su u Biogradu zapamćeni po rekordu u letećem vaterpolu kojeg su postavili, a koji iznosi 225 punata.

U organizaciji Opštine Tivat i agencije Adria events te uz podršku sponzora Turističke organizacije Opštine Tivat i Brand New Tivat prvo polufinale Jadranskih igara Crna Gora 2015. održaće se u četvrtak 6.avgusta na rivi Pine s početkom u 19,30 sati. Na igrama će nastupiti ekipe iz Tivta kao i jedna ekipa iz Kotora.

Jadranske igre u Tivtu velika su uvertira u ono što je pred nama, a to je crnogorsko finale Jadranskih igara 2015. gdje ćemo saznati ime crnogorskog predstavnika za međunarodni dio takmičenja na kojem će ove godine nastupiti čak 12 zemalja iz regije. Prema onome što su dosada pokazali, tivatske su ekipe veliki favoriti u Crnoj Gori te je,nesumljivo, da će se i ove godine boriti kako bi pobijedili i ponovo predstavljali svoj grad i svoju zemlju u Međunarodnom polufinalu u Rijeci koje je na rasporedu u septembru.

Takmičenje koje je pred nama svakako vrijedi pogledati, stoga ovim putem organizatori pozivaju sve obožavatelje ove ljetne zabave da im se pridruže u Tivtu i budu dio još jedne spektakularne večeri koja nam dolazi!

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije