17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Jadranova škola plivanja i vaterpola

Škola plivanja Jadran HN

Plivački vaterpolu klub Jadran Carine iz Herceg Novog oglašava upis novih članova u Jadranovu školu plivanja i vaterpola. Upis je otvoren za sve zainteresovane djevojčice i dječake 2007 godište i mlađi. Za sve nove polaznike škole omogućeno je besplatno treniranje do 01 juna 2017. godine.

Da bi se stiglo do nivoa vrhunskog plivača ili vaterpoliste, potrebno je mnogo rada. Ono odakle polazi jedan vrhunski plivač ili vaterpolista, je škola plivanja. ”Jadranova škola plivanja” pod budnim okom trenera Ivičević Željke, uz koju su mnogi novljani napravili prve plivačke zaveslaje se sastoji iz tri kategorije.

 U prvoj se uči pravilan položaj tijela u vodi i disanje. Zatim se uče tehnike plivanja, a u poslednjoj kategoriji se svrstavaju plivači koji znaju sve četiri tehnike plivanja. Iz te treće kategorije, u zavisnosti prema preferencijama i sklonostima, djeca se raspoređuju u plivačke ili vaterpolo sekcije.

Treninzi i upis novih članova su svakog radnog dana na bazenu Instituta Igalo u popodnevnim teriminu 15:00-16:00h kao i jutarnjim terminima ponedeljkom, srijedom i petkom 09:00-10:00h.

 

Najčitanije