14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

„Jadran Veterani“ pobjednici turnira u Banja Luci

„Jadran Veterani“
„Jadran Veterani“

Vaterpolo ekipa „Jadran Veterani“ pobjednik je  drugog međunarodni turnir veterana “Banja Luka 2016” . Novljani su u finalu savladali ekipu „Incel“ Banja Luka  7:2. Treće mjesto pripalo  je ekipi  „Partizan“ Beograd, koji je savladao „Marsoniju“ Osijek rezultatom 16-7.  Na turniru su još učestvovale ekipe „Vučko“ Sarajevo i Beograd.

Nakon završetka turnira dodijeljene su pehari za tri prvoplasirane ekipe i nagrade za učesnike turnira.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Lučić iz ekipe „Jadran Veterani“.

U zajedničkom saopštenju stoji da je organizaacija bila odlična i da je turnir opravdao očekivanja.

-Turnir je u potpnosti ispunio svoj cilj, gledaoci su uživali u zanimljivim utakmicama i mastorijama veterana od koji su neki zašli u sedmu deceniju. Gosti su oduševljeni organizacijom turnira i Banjalukom. Ispunjen je  zadatak promovisanja vaterpola i bavljenja sportom u srednjem dobu.

Jedan od najboljih igrača „Jadran Veterani“ Vaso Subotić smatra, da su još jednom pokazali da se nalaze u odličnoj formi.

„Jadran Veterani“
„Jadran Veterani“

– Uprkos problemima sa treninzima i ovoga puta smo pokazali superiornost. Čestitke momcima na odličnoj igri i zalaganju. Ovo je priprema za evropsko prvenstvo koje nas očekuje u septembru u Rijeci.

Ekipa “Jadran Veterani“ organizuju međunarodni vaterpolo turnir „Kup Jadrana“, na plaži „Bijela vila“ na Škveru 6. i 7. avgusta.

Najčitanije