Izgrađen put do vojnog groblja na Crkvicama

Put na Crkvicama

Na inicijativu potpredsjednika Opštine Kotor Milivoja Miša Samardžića, člana Savjeta Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Milijana Samardžića, kao i savjetnika za ekonomsko-plansku politiku i razvoj Turističke organizacije Kotor Mirze Krcića, a uz finansijsku i logističku podršku Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, izgrađen je put do austro-ugarskog vojnog groblja na Crkvicama.

Sa uređenjem groblja počelo se tokom avgusta ove godine raščišćavanjem divljeg rastinja i uklanjanjem izraslog drveća, a kompletno čišćenje terena biće završeno do kraja 2017. godine, ukoliko vremenske prilike dozvole.

Ostale neophodne aktivnosti oko uređenja groblja biće blagovremeno usaglašene u saradnji sa Ambasadom Republike Austrije u Crnoj Gori, kako je i dogovoreno u nedavnoj posjeti vojnog atašea Austrijske ambasade Tomasa Ahamera.

Groblje

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.