15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Izgledi vremena

Photo Zoran Nikolić - Ribari
Photo Zoran Nikolić – Ribari

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom još tokom jutra ponegdje kratkotrajno slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, jugoistočni i istočni, u popodnevnim satima i tokom noći na primorju ponegdje pojačan, istočni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 19 stepeni.

U srijedu i četvrtak promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, ujutru i prijepodne po kotlinama magla i sumaglica. Naredna tri dana pretežno oblačno, povremeno kiša, u petak popodne i tokom noći u centralnim i primorskim predjelima biće uslova i za kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom, u subotu će intenzitet padavina slabiti, a u nedjelju se na jugu očekuju i duži suvi periodi.

U noći subota na nedjelju i u nedjelju u višim planinskim predjelima na sjeveru slabe sniježne padavine. Vjetar u srijedu i četvtak slab do umjeren, uglavnom na jugoistoku zemlje povremeno i pojačan, jugoistočni i istočni. U petak će južni na sjeveru a jugoistočni vjetar na jugu pojačati, u subotu će slabiti a krajem dana skrenuti na sjeverni i tokom nedjelje duvaće povremeno umjeren, ponegdje i pojačan vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Temperatura vazduha u srijedu i četvrtak minimalna u padu, maksimalna u manjem kolebanju, od petka pad dnevne temperature, u nedjelju na sjeveru hladno.

Najčitanije