17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Izborna konvencija Demokrata Herceg – Novi

Demokrate Herceg - Novi
Demokrate Herceg – Novi

Demokratska Crna Gora sinoć je u Herceg Novom održala Prvu Izbornu konvenciju Demokrata Herceg Novi. Delegati Izborne konvencije su, u prepunoj sali, uz prisustvo predsjednika Demokrata, mr Alekse Bečića, potpredsjednika, generalnog sekretara i drugih visokih funkcionera Partije, izabrali Opštinski odbor Herceg Novi, kao i predsjednika Odbora.

Za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Stevan Katić, diplomirani ekonomista.

Za članove Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi izabrani su: Luka Sekulić, Jadranko Tomašević, Darko Laušvić, mr Aleksandar Đurišić, Vladimir Marjanović, Špiro Manojlović, Vesna Milošević, dr Nenad Sekulić, Petar Gugolj, Nikola Samardžić, Igor Popović, Goran Belušević, Vladana Kundačina, Radovan Ralević, Milan Špirto, Miloš Miljanović, Igor Zlatanović, Slobodan Dražović, Savo Gregović, Julija Idrizović, Branko Čihorić, Vukašin Sekulić, Petar Porobić, Krsto Bajić, Mijodrag Terzić, Nikola Bojanić, Mihajlo Marjanović, Borislav Mijušković, Đorđe Vasilevski, Milena Samardžić, Ljubomir Kovačević, Slobodanka Plavšić, Aleksandar Malović, Stevan Katić, Miladin Bato Vidaković, Milan Bošković i Milan Zarić.

Predsjednik Demokrata je istakao da je Herceg Novi uvijek bio simbol otpora i simbol slobodarskog duha u kom su, nažalost, više puta iskrene namjere Novljanki i Novljana izigrane od strane raznih prevaranata na političkoj sceni Crne Gore. Zato smo se i okupili, kako bi Herceg Novi vratili u ruke, ne bilo kog pojedinca, ne bilo kog Crnogorca, Srbina, Albanca, Muslimana, Hrvata, Roma, već u ruke stručnih i poštenih ljudi koji će raditi samo za platu i ništa mimo plate, jer Demokrate Herceg Novi nose u srcu, a ne u džepu.

Predsjednik je dalje rekao da je ruka na srcu naših vlastodržaca mijenjala formate od izbora do izbora, ali ona u našem džepu nije mrdala, te da je došlo vrijeme da tu ruku izvučemo, i da ih pošaljemo tamo gdje idu kradljivci svog naroda, jer njih stub srama i stub prezira budućih generacija ne može zaobići.

Demokrate drže riječ, Demokrate žive za politiku, a ne od politike, Demokrate žive za narod i ne bolje od naroda, Demokrate vraćaju povjerenje građana u politiku i političare i Demokrate stvaraju uslove za nove pobjede, istakao je Predsjednik Demokrata.

Demokrate Herceg - Novi
Demokrate Herceg – Novi

Bečić je naglasio da je došlo vrijeme da procesuiramo sve kriminalce i tajkune, na čelu sa Đukanovićem, koji su pod plaštom zaštite državnih interesa uništili budućnost Crne Gore.

Stevan Katić, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi, zahvalio se na ukazanom povjerenju i saopštio da je siguran da Novljani imaju dovoljno hrabrosti, dostojanstva i ponosa da pokažu DPS-u gdje mu je mjesto, jer je trenutna situacija u Herceg Novom najgora u proteklih četvrt vijeka.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije