9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Izabrani potpredsjednici Opštine Herceg-Novi

Potpredsjenici HN

Odbornici Skupštine opštine Herceg-Novi juče su na prvoj vanrednoj sjednici dali saglasnost na Rješenja o imenovanjima potpredsjednice i potrpedsjednika Opštine Herceg Novi, čime na te funkcije stupaju Danijela Đurović iz Socijalističke narodne partije i Miloš Konjević iz Novske liste.

Na sjednici je usvojeno više odluka među kojima i Predlog Rješenja o imenovanju članova Skupštine Turističke organizacije Opštine Herceg Novi, predlog Odluke o izmjeni Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću „ Komunalno stambeno“, „Čistoća“, „Vodovod i kanalizacija“ Herceg Novi.

Mr Danijela Đurović rođena je 1973. godine u Kotoru. Osnovnu i dio srednje škole završila je u Herceg-Novom, a maturirala je u Peoria, država Ilinois, SAD. Zvanje diplomiranog inžinjera menadžmenta stekla je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a magistrirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici, odsjek biologija i stekla zvanje magistra ekologije i zaštite životne sredine. Bila je menadžer Opštine Herceg-Novi 2008-2012 godine i predsjednica Skupštine opštine Herceg-Novi 2012-2015 godine. Radno iskustvo započela je u firmi „Generalmarket“ d.o.o. Beograd na mjestu rukovodioca komercijalne službe u periodu 1996 – 2000 godine. Zaposlena je u „Čistoća“ d.o.o. Herceg-Novi od 2000. godine na poslovima strateškog razvoja i unapređenja sistema kvaliteta menadžmenta i nosilac je svih bitnih projekata i studija iz oblasti zaštite životne sredine. Autor je više naučnih radova iz oblasti zaštite životne sredine i stručni saradnik i konsultant iz oblasti upravljanja otpadom u zemlji i inostranstvu. Udata je i majka dva sina studenta.

Miloš Konjević, rođen 1977.godine u Kotoru. Diplomirao je poslovni menadžment na fakultetu u Beogradu i stekao zvanje menadžera. Svoj radni staž započeo je 1997.godine od kad radi u više privatnih firmi. Od 2005.godine je privatni preduzetnik i suvlasnik je dva ugostiteljska objekta. U periodu od 2012/13 bio je upravnik Sportskog centra Igalo 2013-2015, predsjednik OFK Igalo 2015-2016, volontirao je u Agenciji za izgradnju i razvoj Herceg Novi. Biran je u Skupštinu Opštine u tri mandata. Oženjen je i otac dva sina.

Buđenje ljeta

Najčitanije