9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Italijansko gastro veče „Mamma mia“ i džez svirke u Cantaloupe gastro pub-u Igalo

Jazz Session

Za sve ljubitelje kvalitetne, internacionalne kuhinje, kao i dobrog džez zvuka, Cantaloupe Gastro Pub u Igalu je i za ovu sedmicu pripremio bogat program.

Poštujući visoke kriterijume svojih gostiju, kao i Šefa kuhinje Adnela Amador Abreu Veliza, Cantaloupe Gastro Pub svim posjetiocima nudi svježa jela pripremljena isključivo à la minute”prije samog serviranja.

Pored kvalitetnih i autentičnih sastojaka, Cantaloupe Gastro Pub se može ponositi činjenicom i da služe svježe paste i njoke, ručno rađene po tradicionalnim recepturama i pod gastronomskom palicom iskusnog šefa kuhinje ovog lokala u Igalu.

Italian night- Mamma mia

Osim domaće paste, njoka, sicilijanskih aranćina, u srijedu, 09. avgusta, na meniju su i druga italijanska jela, u okviru specijalne gastronomske večeri „Mamma mia“.  Bilo da ćete probati kanelone punjene piletinom, spanaćem i pečurkama, te sosem od mocarele, domaće fettuccine uz italijanski čuveni tradicionalni ragu od goveđeg repa, vjerujemo da će vam se ukus dopasti, te se ne libite da, poput pravog zadovoljnog Italijana, pohvalno uzviknete „mamma mia“. Uživanju nije kraj, jer nakon glavnog jela, dolazi dezert: profitarole „della nonna“ punjene ukusnom čokoladnom kremom i čokoladni semifreddo sa lješnicima i dodatkom Baileys-a.

Cantaloupe ne zaostaje ni sa kvalitetnim muzičkim sadržajem i poziva sve ljubitelje kvalitetnog zvuka:

U četvrtak, 10. avgusta, od 21 sat na „Ana Strugar TRIO“ sa Anom Strugar (vokal, BG), Brankom Markovićem (bass, BG), Milovanom Paunovićem (klavir, BG).

11. avgusta (petak), na, sada već tradicionalno Salsa veče, sa vatrenim plesačima iz Bayamo Salsa kluba, koji će vas uz kratak javni čas ohrabriti da zaplešete sa njima.

12. avgusta, u subotu, od 21 sat, Cantaloupe vas poziva na „Jazz session“ sa Petrom Rakićem (gitara, K.Mitrovica), Milovanom Paunovićem (klavir, BG) i Miškom Radovićem (bubnjevi, K.Mitrovica).

Za sve informacije i rezervacije možete se obratiti putem FB: www.facebook.com/cantaloupe.igalo

Instagram www.instagram.com/cantaloupe.igalo
Telefon  067 832 607.

 

Najčitanije