15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Intenzivna on line promocija Budve

On line promocija Budve

U sklopu  intenzivne on line promocije Budve i svih njenih ljepota, u toku 2017. godine, nakon posjete mladog para blogera, Jacka Morrisa i Lauren Bullen, Turistička organizacija opštine Budva organizovala je boravak još dvije svjetski poznate blogerke.

Tara Whiteman (@taramilktea), travel blogerka iz Australije, boravila je u Budvi šest dana i ovom prilikom je obišla najatraktivnije lokacije naše rivijere. Fotografije Budve koje je postavila na svom Instagram nalogu imalo je prilike da vidi preko 700.000 ljudi, koliko i prati njen rad na ovoj društvenoj mreži.

Program obilaska travel&lifestyle blogerke iz Španije, Aleksandre Pereira (@lovelypepa), takođe je bio napravljen tako da se predstave najljepši dijelovi budvanske rivijere. Aleksandra Pereira ima izuzetno razvijenu mrežu društvenih profila pa tako, osim profila na Instagram-u sa preko 1.4 miliona pratilaca, ima i Facebook profil sa preko 500.000 pratilaca i blog sa skoro milion ulazaka mjesečno.

Turistička organizacija opštine Budva je prva turistička organizacija u Crnoj Gori počela sa ovom vrstom promocije i nastaviće saradnju sa blogerima jer smatra da je to vrlo jednostavan i atraktivan način za predstavljanje turističke ponude budvanske rivijere milionima mladih ljudi širom svijeta, kroz fotografije i tekstove napisane iz ličnog iskustva.

 

Najčitanije