16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Igalo – Pucao u djevojku, pa izvršio samoubistvo?

Foto S.Kosić – vijesti

M.K. iz Nikšića pucao je u O.P. iz Herceg Novog  sa kojom je ranije bio u vezi, a potom izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se desila oko 10 sati kod lokala Boem u Igalu.

Žena je u kritičnom stanju prebačena u Opštu bolnicu u Meljinama i operacija je u toku.

Stiglo je i zvanično saopštenje iz Uprave policije:

“Danas je u Herceg Novom došlo do upotebe vatrenog oružja u kojem je jedno lice preminulo dok je dugo teško povrijeđeno. Naime, M.K. (56) iz Nikšića je, kako se sumnja, prvo pucao u O.P. (46) iz Herceg Novog kojoj je nanio povrede a potom je izvršio samoubistvo. Događaj je prijavljen Dežurnoj službi CB Herceg Novi jutros od strane građanina. Izlaskom na lice mjesta, ispred ugostiteljskog objekta „Boem“, došlo se do saznanja na osnovu kojih se sumnja da je M.K. jutros je iz vatrenog oružja – puške tzv. kratež ispalio više hitaca u pravcu O.P. od kojih je ona zadobila prostrelne rane u predjelu   grudnog koša. Nakon toga M.K. je, sumnja se, upotrebom iste puške izvršio samoubistvo.

U saopštenju se dodaje da je o svemu obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je rukovodio uviđajem na licu mjesta.

“O.P. je transportovana u bolnicu u Meljinama radi hirurškog zahvata i liječenja. Tijelo M.K. će biti transportovano na Odjeljenje sudske patologije u KCCG u Podgorici radi vršenja obdukcije”, saopšteno je iz Uprave policije.

Žena je životno ugrožena, ali su vitalni parametri za sada stabilni.

Najčitanije