11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Igalo – otvoreno kupalište Beach Club hotela „Palmon Bay“

Beach Club hotela „Palmon Bay“
Beach Club hotela „Palmon Bay“

Kompanija Primorje Hotels & Restaurants proteklog vikenda svečano je otvorila hotelsko kupalište Beach Club hotela „Palmon Bay“ u Igalu i proslavila otvaranje rekonstruisanog hotela „Palma“ koji se nalazi u Tivtu, i na taj način zaokružila dvoipogodišnju uspješnu investicionu priču. Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice kao i poslovni partneri kompanije.

Hotelsko kupalište „Palmon Baya“ čine moderno uređen bazen sa plažnim mobilijarom i šankom. Cijena dnevne karte je 20 eura a u sklopu toga posjetilac dobija dvije ležaljke i suncobran, dok je za goste hotela besplatno.

Beach Club hotela „Palmon Bay“
Beach Club hotela „Palmon Bay“

Kompanija Primorje je u prethodnom dvoipogodišnjem ciklusu izgradila dva hotelska kompleksa visoke kategorije i uredila pripadajuća hotelska kupališta. To su hoteli „Palma“ u Tivtu i „Palmon Bay“ u Igalo. Kada smo krenuli u ove investicije bili smo suočeni sa odredjenim problemima,  koji su se ogledali u skepticizmu i nedostatku vjere šireg okruženja da ćemo posao dovesti do kraja. Ipak, mi smo u tome istrajali a zadovoljni gosti su potvrda uspješne priče. – saopštio je predsjednik borda direktora Božidar Draganić.

Beach Club hotela „Palmon Bay“
Beach Club hotela „Palmon Bay“

Popunjenost tivatskog hotela „Palma“, koji posluje u novom renoviranom i adaptiranom ruhu, je maksimalna. Draganić očekuje da će taj trend da se zadrži i u avgustu, kao i u postsezoni. Hotel posjeduje 116 luksuzno opremljenih soba i apartmanaa, a gostima hotela je na raspolaganju spa centar, VIP terasa,  restoran i lobi bar. Uređeno je i kupalište i opremljeno modernim plažnim mobilijarom, a cijena korišćenja dvije ležaljke i suncobrana je šest eura.

Beach Club hotela „Palmon Bay“
Beach Club hotela „Palmon Bay“

Hotela„Palma“ je sa tri zvjezdice unaprijeđen u četiri. Pored svih kvaliteta koje hotel posjeduje, bitno je naglasiti da je „Palma“ udaljena svega 14 metara od mora. Cijene su ostale na nivou prošlogodišnjih, tako da je noćenje sa doručkom 50 eura po osobi.

Najčitanije