13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Identifikovan vlasnik razjarenog pitbula koji je uznemirio Tivćane

Odvode psa

Tivatska policija identifikovala je vlasnika pitbula koji je jutros napravio ozbiljan incident na gradskom šetaištu Pine, gdje je pas napao dvogodišnje dijete i njegovu majku i rastrgnuo manjeg psa koga je šetao drugi čovjek.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, opasan pas pripada Hazredinu Elezoviću (43) iz Tivta protiv koga će, zbog puštanja opasne životinje da slobodno luta gradom, biti podnijeta krivična prijava za izazovanje opšte opasnosti.

Napadnuta djevojčica na sreću, prošla je sa samo lakšim povredama odnosno relativno plitkim ranama na nozi od ugriza razjarenog psa.

Srećna okolnost u svemu pored brze reakcije njene majke i građana što su ženi sa djetetom proskočili u pomoć, bila je ta što je djevojčica nosila relativno debelu zimsku odjeću, pa zubi psa nisu dublje prodrli u tkivo. Nakon odgovarajućeg medicinskog tretmana i preventivnog vakcinisanja, dijete je otpušteno na kućno liječenje, a njegovim roditeljima preporučeno je da podnesu krivičnu prijavu protiv vlasnika psa koji je napao djevojčicu.

Izvor:S. L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije