20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarno veče “Ples za djecu”

Porto Montenegro – Foto Boka News

Globalno prepoznatljiv brend luksuznog nakita Misahara organizuje humanitarno disco veče „Pleši za djecu“, po uzoru na svjetski poznati njujorški Studio 54 – donatorsko veče zakazano je za 22. jul na bazenu Jaht kluba Porto Montenegro i noćnom klubu Platinum, sa početkom u 20 sati.

Sva prikupljena novčana sredstva biće namjenjena projektima humanitarne organizacije „Budi human“, odnosno djeci koja se bore sa cerebralnom paralizom.  Misahara događaj „vratiće“ sve goste u 70-te i 80-te godine njujorškog clubbing-a, od muzike do mode tog kultnog doba – saopšteno je juče iz Porto Montenegra.

Dizajnerka brenda Misahara, Lepa Galeb Roskopp, tim povodom, organizovaće i luksuznu lutriju s artiklima koje donira njen brend, interesantnim paketima koje daruju Porto Montenegro, kao i drugi sponzori poput Regent Porto Montenegro, Aman Resorts-a, i mnogih drugih prestižnih brendova. Minimalna ulaznica za događaj biće 20 eura.

„Sredstva prikupljena od ovog događaja biće usmjerena za djecu koja boluju od cerebralne paralize u Crnoj Gori. Sam događaj jeste nastavak onoga što je urađeno sa Teletonom i vrlo sam zahvalan što je Misahara pronašla nas kao partnera i ukazala nam povjerenje da raspolažemo s tim novcem, odnosno taj novac koji bude prikupljen, rasporedimo ravnomjerno svoj djeci kojoj treba pomoć“- izjavio je Goran Jovanović, izvršni direktor fondacije Budi human.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo organizovati i podržati humanitarne akcije širom svijeta, pogotovo u zemlji u kojoj je Misahara kao brend „usidrena“. Toliko je lijepih istinskih razloga zašto nam je fondacija „Budi human“ partner u ovom projektu, a prvenstveno zbog toga što na najljepši način pružaju podršku djeci“- naglasila je Lepa Roskop.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije