17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarni kviz – Donacija Azilu za pse

Sa kviza
Sa kviza

Pod pokroviteljstvom međunarodne škole “Knightsbridge Schools International Montenegro” iz Tivta a u saradnji sa kafeom “ClubHouse” u tom ugostiteljskom objektu u Porto Montenegru sinoć je održan kviz humanitarnog karaktera.

“Kviz je organizovan na inicijativu učeničkog parlamenta i uprave škole, a sastavni je dio u nizu akcija koje će škola realizovati u sklopu projekta CAS (kreativni rad, aktivno djelovanje, podrška), koji će se realizovati sa srednjoškolcima svake godine.

Učešće u kvizu uzelo je oko 50 odraslih učesnika, koji su bili organizovani u 15 timova. Pored pitanja iz opšte kulture i različitih naučnih disciplina, najzanimljivija za učesnike bila su pitanja u vezi sa psima i načinom njihovog života i ishrane, koja su imala i podsticajni karakter”-kazala je danas tim povodom PR i marketing menadžer KSI Montenegro škole Slavica Milić.

Logo kviza
Logo kviza

Tokom održavanja kviza sakupljena su sredstva u iznosu od 695 eura a koja će biti donirana Azilu za pse iz Kotora, u cilju poboljšavanja opštih uslova i stanja objekta u kome trenutno boravi oko 150 pasa.

Iz KSI Montenegro škole su poručili da ovo neće biti jedina ovakva akcija i da će se slični projekti nastaviti, kao i da će kviz podrške ponovo biti održan u narednim mjesecima.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije