4 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna trka za dječije odjeljenje bolnice Kotor

Bolnica Kotor
Bolnica Kotor-foto Boka News

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) iz Tivta), u subotu, 14. maja organizuje humanitarnu trku pod nazivom “Tivat Fun Run 2016”.

Sva prikupljena sredstva će biti uložena u Dječje odjeljenje bolnice Kotor. Glavni pokrovitelji trke su kompanije “Adriatic Marinas – Porto Montenegro” i “Luštica Development”,  a ovaj sportsko-humanitarni događaj podržali su i Opština Tivat, MUP CG – Područna jedinica Tivat i volonteri Crvenog krsta i brojni drugi sponzori.

“Humanitarna trka “Fun Run” se održava po drugi put i polako gradi prepoznatljiv imidž visoko kvalitetnog događaja humanitarnog karaktera koji okuplja veliki broj učesnika. Ono što je značajno napomenuti je da se inicijatva za organizovanje ovakvog događaja, kao i sama organizacija, u velikoj mjeri oslanja na rad sredjoškolaca Knightsbridge škole, kojima je cilj da uzvrate zajednici i doprinesu njenom razvoju.”- kazala je Zorica Đurović iz menadžmenta KSI Montenegro škole.

“Tivat Fun Run 2016” je otvoren za djecu i odrasle, pa i one koji se ne žele takmičiti za medalju već za opšti boljitak. Za djecu mlađu od 12 godina potrebna je pratnja roditelja.

Ovogodišnja humanitarna trka/šetnja, u dužini od 4,5 kilometara će početi od crkve Sv. Roka u Donjoj Lastvi, ići duž Obale Filipa Miloševića, kroz Porto Montenegro i glavnu gradsku šetališnu zonu Pine, zatim kroz gradski park do kapije Knightsbridge škole u Tivtu. Učesnici se već mogu ranije registrovati u prostorijama škole u periodu od 9 – 15 sati, dok će se na sami dan trke, registracija obavljati od 8- 8.45 časova, ispred crkve Svetog Roka u Donjoj Lastvi.

Početak trke je predviđen za 9 sati, a donacija za učešće iznosi 3 eura za djecu i 7 eura za odrasle učesnike. Na mjestu prijavnog centra, takođe će se moći kupiti tiketi za nagradnu lutriju, čije će se izvlačenje održati na platou ispred škole KSI Montenegro, nakon proglašenja pobjednika.

Najčitanije