3 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna akcija “Pomozimo maloj Anastasiji”

Humanost čovjek čovjeku
Humanost čovjek čovjeku

Humanitarna akcija “Pomozimo maloj Anastasiji” pokrenuta je juče u Tivtu, sa ciljem prikupljanja popmoći za liječenje petogodišnje djevojčice Anastasije Đurović koja boluje od leukemije. Za njeno liječenje potrebna su velika sredstva, a oboje Anastasijinih roditelja trenutno su bez posla.

Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun u Hipotekarnoj banci, broj 520034000001892591 sa naznakom „Pomoć za Anastasiju”.

Pored kćeri Anasatasije, bračni par Aleksandar i Jovana Đurović imaju i dva – šestogodišnjeg Boška i bebu Stefana koji se rodio 9. septembra – dan nakon što su ljekari definitivno ustanovili dijagnozu njegovoj sestri.

Tako smo bili srećni jer smo očekivali prinovu. Kao grom iz vedra neba pogodila nas je dijagnoza o teškoj bolesti naše kćeri. Zbog porođaja, supruzi u početku nisam ni mogao reći istinu. Sa Anastasijom smo bili i u Beogradu na ispitivanjima, a trenutno je u KBC-u u Podgorici. Za njeno liječenje potrebno je mnogo novaca koje mi nemamo. Zato se i obraćamo za pomoć. Prva finansijska sredstva uplatila nam je opština Tivat i ja im se zahvaljujem. Zahvaljujem se i svima koji će razumjeti našu muku i pomoći nam.” – kazao je Anastasijin otac Aleksandar.

Najčitanije