16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro – zanimljiva ponuda

Vecera u noci punog mjeseca
Vecera u noci punog mjeseca

Hotel Regent Porto Montenegro već je zaslužio epitet ultimativnog mjesta gastro doživljaja ovog ljeta.

Posebnu pažnju gostiju plijeni Večera u noći punog mjeseca 19. jula – elegantan događaj koji se ne smije propustiti a uključuje večeru od četiri ganga uz degustaciju vina koja će biti služena na terasi Dining Room restorana i Italian Garden-a, pod mjesečevom i svetlošću svijeća. Veče će biti upotpunjeno posebnom uslugom, maskama, dok će igrači vatrom dodati dozu magije kreirajući doživljaj za sva čula.

Nastavak gastro događaja za mjesec jul slijedi u vidu tradicionalnog Nedjeljnog porodičnog ručka, uz degustaciju Hugel vina zakazanog za nedjelju 31. jula.

Vikendi u znaku višanja su posebna su ponuda Gourmet Corner-a, u kojem dominiraju poslastice ljetnjeg slatko-kiselog ukusa ovog voća. Novina koju donosi ljeto je Chef ’s table – opcija koja gostima omogućava da izvršni šef kuhinje, Željko Knezović kuva za njih, po ličnom izboru u posebnom dijelu Dining Room restorana uz druženje i degustaciju vina.

Hotel Regent Porto Montenegro ovog ljeta nudi sasvim nov koncept zabave – Sundowner. Spektakularni zalasci sunca nad zalivom Boke gosti i domaći su prepoznali kao povod za dobar provod. Italian Garden je mjesto provoda gdje svakog dana od 18:30h nastupa DJ Tiffany a kokteli i osvježavajući tapas meni je pravi uvod za duge ljetnje noći.

Posebna verzija Sundowner-a petkom, pravi je uvod za toplje ljetnje julske i avgustovske vikende. Čini je bogata selekcija laganih jela sa otvorenog roštilja, fantastičan izbor koktela i pića, dok bend svojom svirkom uživo kreira pravi doživljaj petka veče.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije