Hotel Regent Porto Montenegro predstavio ponudu u Izraelu

Regent 2017.

Menadžerka prodaje hotela Regent Porto Montenegro iz Tivta, Jelena Čabarkapa, predstavila je ponudu najluksuznijeg bokeljskog hotela u Tel Avivu u Izraelu, prilikom događaja koji su zajedno organizovali hotel Regent Porto Montenegro i tur operator “Tayelet Travel” – Regentov ekskluzivni partner za izraelsko tržište.

“Preko 30 predstavnika lanaca luksuznih turističkih agencija u Izraelu zaključili su kako je Crna Gora nova destinacija čiji su potencijali itekako mjerodavni i primamljivi. Smatram da ćemo u narednom periodu, čak i u ovoj turističkoj sezoni, zabilježiti porsat broja turista sa izraelskog tržišta, kojima je dolazak svakako olakšan zbog direktne avio linije kompanije Israir ka Crnoj Gori.”- saopštila je juče Čabarkapa.

Prilikom prezentacije, sretnim dobitnicima podijeljena su i dva vaučera za boravak u hotelu Regent Porto Montenegro.

“Ono što je sve prisutne prilikom prezentacije oduševilo jeste bogatstvo različitosti koje Crna Gora kao veoma mala država pruža. Od svih ponuda koje smo predstavili, najveću pažnju privukli su nacionalni parkovi. Pored njih, prisutni su bili zainteresovani za prirodne plaže i ljetnje sportsko-rekreativne aktivnosti”- dodala je Čabarkapa.

“Zahvaljujemo se hotelu Regent Porto Montenegro što prije sopstvene ponude prevashodno predstavlja turističku destinaciju Crnu Goru u cjelini, i u tom smislu posebno jedinstvenu ljepotu crnogorskih nacionalnih parkova. Izuzetno nas raduje vijest da su turisti iz Izraela veoma zainteresovani za naša zaštićena područja koja bilježe povećanje broja posjete u prvih šest mjeseci u odnosu na prošlu godinu za 31%. Crnogorski nacionalni parkovi očekuju da će se zainteresovanost ljubitelja prirode nastaviti i tokom jula i avgusta imajući u vidu da oni pružaju idealne uslove za aktivan odmor, rekreaciju, druženja i boravak u zdravoj prirodnoj sredini”-  istakla je Azra Vuković, direktorica Nacionalnih parkova Crne Gore prilikom susreta sa predstavnicima hotela Regent Porto Montenegro.

Ovo je inače, bilo prvo predstavljanje hotela Regent Porto Montenegro tržištu Izraela koje ima sve bolju avio-povezanost sa Crnom Gorom. Događaj je organizovan u u cilju prezentacije Crne Gore kao idealne turističke destinacije destinacije, projekta Porto Montenegro i hotela Regent Porto Montenegro, zajedno sa novim hotelskim krilom Regent Pool Club rezidencije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.