16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro podržava prvi crnogorski Teleton

Hotel Regent
Hotel Regent

Gotovo 100 poznatih – glumci, pjevači, sportisti, kao i predstavnici kompanija koje djeluju na teritoriji Crne Gore naći će se na okupu 15. februara od 20 sati sa zajedničkim ciljem. Oni će se javljati na donatorski broj 1511 i razgovarati sa svima koji budu pozivali.

Razgovori su ograničeni na dva minuta, pa će građani na taj način donirati po dva eura. RTCG, 777, Atlas, Vijesti, Pink i Prva, istovremeno će prenositi Teleton na svoji kanalima.
Sav prikupljeni novac namijenjen je liječenju djece oboljele od karcinoma.

Kao društveno odgovorna kompanija, hotel Regent Porto Montenegro priključio se ovoj humanoj inicijativi.

„Smatram da je izuzetno važno podržavati ovakve projekte, i gajiti društveno odgovorni duh kompanije. Posebno je važno pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, i onima zbog kojih radimo sve što radimo – a to su djeca. U ovakvim momentima podjele nijesu nešto što treba da nas karakteriše, jer pred sobom imamo jedinstven zajednički cilj, koji je izuzetno plemenit, ali za čiju je realizaciju potrebno uložiti mnogo truda, rada, brige, i novca. U skladu sa tim, svi treba da pomognu na način na koji im priliči, te je to uradio i hotel Regent Porto Montenegro, koji je i ovoga puta pozitivno odgovorio na poziv humanitarne organizacije, te donirao određena novčana sredstva“, kazao je PR i Marketing Menadžer hotela Regent Porto Montenegro, Milo Radonjić, te podsjetio da je za pobjede malih-velikih boraca potrebna podrška svih, i pozvao sve ljude dobre volje da se priključe akciji „Podrži, pobijedi“.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije