8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro najavio sezonu 2017.

Protokol

Na Vidikovac kući u srcu „Plantaža“ u Podgorici,  prošlog petka hotel Regent Porto Montenegro organizovao je događaj povodom otvaranja ljetnje sezone 2017.

„Hvala vam što nas od početka podržavate, i što ste uvijek uz nas. Ukoliko zajedno djelujemo, možemo očekivati zajedničke benefite. Radujem se da vas vidim u ovolikom broju, i radujem se daljem nastavku naše saradnje“ korporativnim partnerima poručila je Julia Ward, generalna menadžerka hotela Regent Porto Montenegro.

atmosfera

„Strategija naše korporativne prakse je da jednom godišnje napravimo događaj za naše poslovne partnere u Podgorici i potencijalne korisnike naših usluga. Smatramo da je već poslije prvog takvog dogadjaja ovakav odnos kod naših partnera naišao na pozitivan odjek, kako na osnovu njihovog odziva na ovakve manifestacije, tako i na osnovu poslovnih efekata naše saradnje“, kazala je Jelena Čabarkapa, menadžer prodaje u hotelu Regent Porto Montenegro.

Svi prisutni imali su prilike uživati u DJ setu koji je priredio DJ Vanja, koji će biti stalni DJ na bazenskom podijumu novog hotelskog krila koje će biti otvoreno 3. jula.

Regent Team

„Htjeli smo prisutnima prikazati djelić atmosfere koja će ih očekivati ovog ljeta ukoliko budu gosti Regent Pool Club rezidencija, novog hotelskog krila, savremenog dodatka hotelu Regent Porto Montenegro. Sve nas očekuje izuzetno bogat i pažljivo kreiran kalendar događaja, te ne sumnjam da će ovo ljeto biti veoma posebno. Obratili smo pažnju na sve uzraste, i na sve ukuse. Imaćemo dnevne i večernje zabave, kao i gala večere sa posebnim animacijskim sadržajima“, dodao je Roko Palmić, direktor prodaje i marketinga.

Prisutni su izrazili veliko interesovanje za novi projekat, Regent Pool Club rezidencije, koje će imati 62 nove smještajne jedinice, kao i spektakularni bazenski podijum sačinjen od 4 bazena ukupne površine 600 kvadratnih metara.

„Svi oni koji su i prošle godine bili na našoj zabavi, znaju da ih uvijek iznenadimo lijepim Porto Montenegro iskustvima. Tako smo i ove godine poklonili noćenje za dvoje u sobi sa pogledom na more, večeru za dvoje u Dining Room restoranu, Regent Signature masažu za dvoje. U saradnji sa Porto Montenegrom poklonili smo ulaznicu za PMYC bazen, kao i jedrenje Bokokotorskim zalivom za dvoje; dok smo u saradnji sa kompanijom Discover Montenegro poklonili let cessna avionom iznad Podgorice“, istakao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela.

U narednom periodu slijede redovne aktivnosti koje podrazumijevaju direktnu komunikaciju sa postojećim i potencijalnim partnerima, kako u Crnoj Gori i regionu tako i na ostalim targetiranim tržištima.

„Naše redovne aktivnosti, kada je ovaj segment u pitanju, podrazumijevaju set posebno izrađenih povoljnosti dostupnih partnerima kroz korporativne ugovore, pakete i promocije, benefit programe sa asocijacijama i bankama, kao i ostale aktivnosti sa partnerskim kompanijama, organizacijama i DMC agencijama u Crnoj Gori. Veliki akcenat dajemo prisustvu i podržavanju partnerskih događaja ali i umrežavanju sa aktuelnim projektima za investicije u turizmu, u svrhe unapređenja nivoa ponude i zajedničkih napora za promociju Crne Gore kao idealne destinacije“, dodala je Jelena Čabarkapa.

Flora Art

Regent-ova korporativna zavbava je organizovana drugu godinu za redom. U saradnji sa kompanijom 13. jul Plantaže, prvi put je organizovan događaj na Vidikovac kući u srcu plantaža. Ovakvim aktivnostima teži se ka ujedinjavanju kvalitetnih brendova koji posluju na teritoriji naše države, što rezultira kvalitetom ponude koja se plasira inostranim gostima. Ovakva vrsta saradnje nije novitet, s obzirom na to da kompanije 13. jul Plantaže i Regent Porto Montenegro već sarađuju posredstvom paketa Wine and Dine koji gostima omogućava da iskuse najkvalitetnija vina, i da svjedoče procesu njihove proizvodnje.

 

Najčitanije