Hotel od 600 kreveta u Marina Village-u

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo UTU za gradnju prvog hotela i novih vila na Luštici

prvi objekti Lustica BayaLustica Bay

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je urbanističko-tehničke uslove za projektovanje i gradnju prvog hotela i dodatnih vila sa stanovima za prodaju na tržištu u turističkom resortu Luštica bay koga kompanija „Luštica Development“ gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica. Hotel ranga minimum 4 zvjezdice, gradiće se na urbanističkoj parceli UP 50 koja ima površinu od preko 63.600 kvadrata, u zahvatu DUP-a „Golf i Donji Radovići zapad“, dok su urbanističke parcele 51 i 52, ukupne površine skoro 16 hiljada kvadrata, rezervisane za gradnju lukusznih vila.

Hotel ukupne bruto građevinske površine 48 hiljada kvadrata, kapaciteta je 300 soba, odnosno 600 kreveta, a imaće prizemlje i maksimalno tri sprata, dok će spratnost novih ukupno 26 vila, prosječne površine po 270 kvadrata, ograničena na prizemlje i dva sprata.

gradnja marine i prvih objekata Lustice bayLuksuzni veliki hotel i novih 26 stambenih vila čine drugu fazu izgradnje tzv. Marina Village-a, turističkog naselja uz prvu od ukupno dvije marine koliko će ih imati cijeli kompleks Luštica Bay. Izgradnja marine kapaciteta 176 vezova vrijedne 27 miliona eura je u toku, a taj objekat će biti stavljen u funkciju na ljeto 2017.

U završnoj fazi je i izgradnja prvih 10 stambenih objekata sa ukupno 72 lusuzna stana u prvoj fazi Marina Village-a, a ti objekti sa svom pripadajućom infrastrukturom, kupcima će biti predati tokom naredne godine.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.