HN – od danas komunalni policajci na gradilištima kolektora

Kanalizaciona mreža HN
Kanalizaciona mreža HN

Na sastanku predstavnika investitora sa predstavnicima izvođača i podizvođača radova na kolektoru, duž Hercegnovske rivijere dogovoreno je da od danas komunalni policajci budu prisutni na gradilištima i prate izvođenje radova.

Određena su tri inspektora čiji je jedini zadatak da budu na licu mjesta, da prate radove i da o svim eventualnim oštećenjima javnih komunalnoih ili privatnih objekata u zoni izvođenja radova naprave zapisnik. Inspektorima će na terenu moći da se obrate i građani sa svojim primjedbama u vezi sa izvođenjem radova. Informacije sa gradilišta dnevno će sumirati i sačinjavati izvještaji koji će biti proslijeđivani rukovodstvu opštine.

Po riječima savjetnika starješine Borka Setenčića, jedan njihov službenik je zadužen za gradilišta u Bijeloj i Baošićima drugi je na potezu od Đenovića do Kumbora a treći od Hotela Plaža prema Meljinama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.