16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Hercegnovska rivijera – mještani nezadovoljni

Đenovići
Đenovići – foto Boka News

Pogledajte našto liči put uz more kroz Đenoviće. Izvođači radova na kanalizacionom sistemu prevukli su juče tankim slojem asfalta put kojim ide trasa kanalizacionog sistema. Šahtovi vire i predstavljaju opasnost na putu. Radovi se nastavljaju poslije sezone…

Nadležni najavljuju okončanje radova sredinom juna, mještani rivijere su nezadovoljni jer četvrtu godinu za redom sezonu dočekuju nespremni, sa razrovanim ulicama, neuređenim plažama, polomljenim parapetima i nezavršenom javnom rasvjetom.

Radovi na kolektoru neće biti završeni do početka glavne sezone i biće nastavljeni na jesen, znači novo odkopavanje i nastavak radova. Popločavanje šetališta od Citadele do apartmanskog naselja kamenom takođe je planirano od septembra,  kazao je direktor Društva za izgradnju kanalizacione i vodovdne infrastrukture Milorad Velaš.

Đenovići
Đenovići-foto Boka News

„Preostalo je da se postavi 85 metara glavne kolektorske cijevi od pumpne stanice do Opačice u Zelenici i u Đenovićima 24 metra. Do sezone najvjetrovatnije neće biti završeno postavljanje kolektora, a radovi će biti nastavljeni na jesen, kada prestoji i izgradnja priključaka i završetak vodovodne mreže od Kumbora do Dječijeg doma u Bijeloj, vraćanje parapeta u pređašnje stanje, asfaltiranje ulica završnim slojem i popločavanje šetališta“ – istakao je Velaš.

 

Najčitanije