13.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg – Novi: Zajedno za grad u prazničnom ruhu

Herceg Novi
Herceg Novi

Opština Herceg-Novi poziva sve privrednike i pravna lica da, svako na svoj način, uzmu učešća u pripremi grada za predstojeće praznike i uređenjem svog objekta daju doprinos nastojanju da cijeli grad bude u svečanom ruhu.

Naš grad i ove godine dočekuje Novu godinu sa namjerom i željom da bude ljepši i spremniji za novu turističku sezonu, nova ljeta, praznike i festivale koji ga čine gradom kulture, umjetnika i ljepote.

Program dočeka Nove 2017. godine u Herceg-Novom će trajati tri dana , nastupiće preko 15 izvođača i to po prvi put na dvije lokacije – pod Sahat kulom i na Škveru.

Odbrojavanje kreće već 30. decembra na Trgu Nikole Đurkovića, gdje će nastupiti Ansambl Toć i popularni Tropico band.

Program će 31. decembra početi dječijom Novom godinom i nastaviti se uz zvuke sjajnog beogradskog sastava Perpetum mobile i regionalne zvijezde Dženana Lončarevića.   Novost je da će ove godine biti priređen doček na Škveru.

Gradska luka će 31. decembra biti mjesto za one koji vole elektonsku muziku – nastupiće 7 DJ-eva iz naše zemlje i inostranstva. Još jedan koncert biće priređen prvog dana 2017. godine na Trgu Nikole Đurkovića. Nastupiće St. Louis band-a, perspektivni sastav koji izvodi svjetske hitove, a nakon njih Lexington band, jedna od trenutno najpopularnijih pop grupa na Balkanu.

 

Najčitanije