Herceg Novi – vandali zapalili dvije palme

Zapaljene palme foto Opština HN

Proteklog vikenda tokom noći na šetalištu Pet Danica, u blizini vile „Swisslion”, zasad nepoznati vandali zapalili su dvije palme.

Nakon prijave građana, koju su dobili putem kol–cen­tra, pri­pad­ni­ci Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je i Slu­žbe za­šti­te i spa­sav­nja od­mah su iza­šli na te­ren i kon­sta­to­va­li da je jed­na pal­ma pot­pu­no uni­štena, a dru­ga dje­li­mič­no.

Vr­ši­lac du­žno­sti na­čel­ni­ka Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je Ma­ri­ja An­drić ka­že da je uža­snu­ta ovim vandalskim či­nom i da joj je pot­pu­no ne­shva­lji­vo da se ne­ko na ovaj na­čin od­no­si pre­ma za­štit­nom zna­ku Her­ceg No­vog.

Zapaljene palme – foto Opština HN

– Sum­nja­mo da je ovo dje­lo van­da­la i ova­kav akt je za sva­ku osu­du u mo­men­tu ka­da bi­je­mo bit­ku sa pal­mi­nim sur­la­šem. Iz ne­shva­tlji­vih raz­lo­ga ne­ko uni­šta­va pal­mu pa­lje­njem. Uža­snu­ta sam ovom sli­kom i či­nje­ni­com da je ne­ko spre­man na ova­kav čin – na­gla­si­la je Ma­ri­ja An­drić.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.