Herceg Novi oblači novogodišnje ruho

Postavljanje dekorativne rasvjete, novembar 2017

Radnici preduzeća „Komunalno stambeno“ danas su počeli sa postavljanjem novogodišnje dekoracije na ulicama Herceg Novog. Prvi ukrasni elementi postavljeni su u Njegoševoj i Ulici Mića Vavića, od Tople ka centru grada.

U proteklom periodu pregledana je i sređena prošlogodišnja dekorativna rasvjeta, a u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne djelatnosti i ekologiju dogovoren je raspored postavljanja, što će biti izvedeno tokom narednih dana.

Ulice Herceg Novog krasiće i novi elementi dekorativne rasvjete. Opština Herceg Novi započela je proceduru nabavke, a u postavljanje će se krenuti odmah po isporuci, do kada će svi stari ukrasi već biti montirani.

Lokalna uprava poziva i gradske privrednike da se uključe u dekorisanje grada, uređenjem sopstvenih poslovnih prostora i objekata ili donacijama za ukrašavanje novskih ulica. Pozitivni primjeri su kompanija „Imperio Holdings Limited“, koja se odmah odazvala pozivu i donirala sredstva za uličnu dekoraciju, i preduzeće „Zožeta“ koje će donirati prirodnu jelku za Trg Nikole Đurkovića.

Posebna pažnja biće posvećena uređenju parka „Boke“, kako u cilju što bogatijeg dekorisanja, tako i radi ukupnog uređenja parka u kojem će se tokom četiri dana održati program dočeka Nove godine, u organizaciji Opštine i Turističke organizacije Herceg Novi.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.