15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – četvorodnevni program Dočeka uz Novogodišnji slatki bazar

Herceg Novi
Herceg Novi

Turistička organizacija Herceg Novi, kako je već najavljeno, priprema bogat program za Doček Nove godine. U skladu sa blagovremenim pripremama i najavljenim zvijezdama koje će Novljane i goste uvesti u 2018. godinu, dva mjeseca ranije je i preciziran kompletan četvorodnevni program Dočeka koji će se realizovati na više lokacija u gradu.

Program počinje u subotu 30. decembra kada će se od 10 sati ujutru organizovati Novogodišnji Slatki bazar u pječaškoj zoni Njegoševe ulice od Bifea Beograd do trga Nikole Đurkovića. Bazar za koji je obezbjeđeno pet većih štandova će biti otvoren sedam(7) dana, pa koristimo i priliku da pozovemo proizvođače slatkiša da se prijave na vrijeme za dogovor oko izlaganja svojih proizvoda.

Akcenat je na proizvodima koji će se nuditi na Novogodišnjem slatkom bazaru su domaći kolači i slatkiši. Istoga dana, u subotu, će od 12 sati u Parku Boke početi i program Dječije Nove godine u okviru koje je pripremljena interaktivna dječija predstava ,,Volimo se – ovo je godina ljubavi”. Naravno tu je i neizbježni Deda Mraz, a doček Nove godine za najmlađe zaokružiće se koncertom popularnog dječijeg zabavljača Šante Pante.

Program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u 21 sat kada će se na binu u Parku Boka popeti poznata grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vlada Georgieva čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je obezbjedila i besplatno vino i pivo koji će se dijeliti gostima u Parku Boke, ali i prvog dana Nove godine tokom dnevnog programa na Škveru. Naime, osim večernjih programa obezbijeđen je i dneveni progam koji će na Škveru početi u 11 sati u ponedjeljak 1. januara, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo, a pored besplatnog pića TO HN je obezbijedila i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u Parku Boke će svoj koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organizovanog Dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat u Parku Boke, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari Tropico band.

Program:

30. 12. 2017.

  • 10h Novogodišnji Slatki bazar – Pječaški dio Njegoševe ulice od Gradske kafane do Trga (traje 7 dana)
  • 12h Dječija Nova godina – Park Boke

31.12. 2017.

  • 21h Senkina đeca – Park Boke
  • 23h Vlado Georgiev – Park Boke

 01.01. 2018.

  • 11h Castel Nuovo – Škver
  • 21h Sinhro band – Park Boke
  • 23h Van Gogh – Park Boke

2. 01. 20187.

  • 21h Dragoljub Đuričić & Balkanska lavina – Park Boke
  • 22h Tropico band – Park Boke

Najčitanije