16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Help Portrait – za tri sata prikupljeno je 1.125 eura

Help portrait
Help portrait

Tokom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro tokom tri sata prikupljeno je 1.125 eura – čitav prihod od prodatih fotografija namijenjen je djeci sa posebnim potrebama za čije se programske sadržaje brine NVO Evropski dom.

Humani Tivćani su sa osmjehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli lokalnim fotografima Veriju Verozi, Zoranu Radonjiću, Miku Đuričiću, Vladu Trapari, ali i fotografima koji su se volonterski priključili iz drugih gradova Nebojši Nišiću, Mariji Lagator Marović i Ognjenu Vlahoviću.

Akcija Help Portrait realizovana je u saradnji sa TO Tivat, a akciju je, kao i svake godine podržao tim frizerskog salon Vlado Hair Design koji je bio zaduženi za frizuru. Domaćin je, tradicionalno, bio restoran One, koji je svim prisutnima služio tople napitke i lokalne delicije.

Help portrait
Help portrait

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetioci nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj. Posebnu atrakciju privukli su i učenici IV4 odjeljenja OŠ Drago Milović, zajedno sa učiteljicom Nevenkom Saveljić i učenici međunarodne škole KSI koji su izdvojili svoj džeparac i donirali ih djeci sa posebnim potrebama, i time im uljepšali svakodnevicu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije