H.Novi – Služba komunalne policije od danas radi 24 sata

Komunalna policija HN

Služba komunalne policije Opštine Herceg Novi od danas radi 24 sata, obavještava načelnica Marija Andrić.

Radi efikasnijeg obavljanja poslova iz nadležnosti ove službe, a imajući u vidu povećan intenzitet rada i broj zahtjeva u ljetnjem periodu, dvadesetčetvoročasovno radno vrijeme biće na snazi od 10. jula do 10. septembra. Kako objašnjava Andrić, konačni cilj je uspješnija realizacija turističke sezone, u interesu turističke privrede i svih građana i gostiju Herceg Novog.

Ovo se odnosi na cijelu Službu, pa će i call centar, koji je u proteklom periodu radio do ponoći, kao i komunalna inspekcija i komunalna policija, čije je radno vrijeme bilo do 3 sata ujutro, sada građanima biti dostupni non-stop.

Podijeli

2 Komentari

  1. Svaka čast. Mi ovde nemamo kome da se obratimo,ne znamo broj za prijave.Neki novi zaposlenici,kuvari,konobari,automehaničari su primljeni u komunalnoj policiji i inspekciji,pa verujem da ta stručna novopostavljena ekipa,samo čuva interes jednog čoveka.Ostalo svi znamo njihove predispozicije,jasne su kao i svih novoprimljenih. Posebno kada vidite da administratorka vozi službeni auto celih 100 m,a potom parkira na trotoar pored stana. Službeno nema šta. Iskustveno,i znalački. Gde još imate taj luksuz.Slavit će te gospodina Kankaraša,zbog svega ,verujte. Slaviti i spominjati kada bude kasno.

  2. Svaka čast. Mi ovde nemamo kome da se obratimo,ne znamo broj za prijave.Neki novi zaposlenici,kuvari,konobari,automehaničari su primljeni u komunalnoj policiji i inspekciji,pa verujem da ta stručna novopostavljena ekipa,samo čuva interes jednog čoveka.Ostalo svi znamo njihove predispozicije,jasne su kao i svih novoprimljenih. Posebno kada vidite da administratorka vozi službeni auto celih 100 m,a potom parkira na trotoar pored stana. Službeno nema šta. Iskustveno,i znalački. Gde još imate taj luksuz.Slavit će te gospodina Kankaraša,zbog svega ,verujte. Slaviti i spominjati kada bude kasno.A ovo sada je početak kraja.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.